Despre noi

Suntem un grup de firme care activeaza pe piata romaneasca de peste 15 ani si ne propunem sa aducem clientilor nostrii un pachet complet de servicii, de la proiectarea cladirilor pana la punerea in opera, unde participam cu idei de design interior, materiale si mobilier de cea mai buna calitate.

sofis_V2_final_1000x450

SOFIS DESIGN este un furnizor de materiale avantgardiste pentru constructii si amenajari.

Incepand cu anul 2000, a fost furnizor design & build in peste 100 de proiecte inportante, printre care:

THE RING Timisoara – ansamblu cu peste 200 de apartamente, pentru care am produs si montat scari interioare, balustrade, banci exterioare, mobilier interior si exterior, alte materiale de amenajari.

BARCELONA RESIDENCE Timisoara – ansamblu cu peste 120 de apartamente, pentru care am produs si montat scari interioare, balustrade, banci exterioare, mobilier interior si exterior, alte materiale de amenajari.

Showroom PORSCHE TIMISOARA – design, scari interioare si mobilier, alte materiale de amenajari.

Showroom MERCEDES TIMISOARA – design, scari interioare si mobilier, alte materiale de amenajari.

Showroom VOLVO – design, scari interioare si mobilier, alte materiale de amenajari.

Showroom SEAT – design, scari interioare si mobilier, alte materiale de amenajari

CLUB LE CINEMA Timisoara – scara interioara cu structura metalica si finisaje din lemn

PENSIUNEA RAFAEL Paltinis – design & build integral

HOTEL PHOENIX – design si mobilare

TAVERNA SARBULUI Timisoara – amenajare si mobilare completa

BORSEC, HOMOROD, TUSNAD, SZEKE – mobilier de exterior si constructii din lemn

tag project_final_900x450

KMTD PROJECT are ca activitate principala proiectarea si designul in domeniul constructiilor.

Pentru a oferi clientilor nostri un pachet complet de servicii ne-am diversificat in timp activitatea, prin echipa proprie si colaboratori, implicandu-ne inca din primele etape ale investitiei pana in fazele finale ale constructiei.

La faza de ANTEPROIECT oferim servicii de consultanta imobiliara si studii de fezabilitate pentru alegerea corecta a terenului si estimarea costurilor investitiei, prezentari 3D si machete pentru a alege solutiile ideale de urbanism si volumetrie.

La faza de PROIECT pentru autorizare oferim toata gama de specialitati: arhitectura, rezistenta, instalatii, etc.

In toate fazele de implementare a proiectelor ne implicam prin consultanta de specialitate si supravegherea santierelor, urmand ca dupa finalizarea constructiilor sa oferim si servicii de DESIGN DE INTERIOR si DESIGN DE OBIECT.

Pentru lucrari de exterior va punem la dispozitie si solutii de PEISAGISTICA si proiectarea mobilierului si structurilor exterioare.

La cererea clientilor putem executa obiectele proiectate, piesele de mobilier, scarile si alte elemente de design din materiale ca lemnul, metalul, compozitele si sticla.

In cei peste 15 ani de activitate pe piata din Romania, am realizat numeroase constructii acoperind o gama larga de functiuni: locuinte colective si individuale, cladiri industriale si agricole, cladiri pentru comert si cazare, cladiri istorice etc.

Printre beneficiarii lucrarilor noastre se numara : HELLA ROMANIA, GOERNER PACKAGING, INTER SPITZEN, INVEST FAS, BOAVISTA SPORT, PRIMARIA TIMISOARA, TOUR MIRINVEST, BAILE TICLENI SA, COLEGIUL NATIONAL LIVIU REBREANU, QUADRO PLAZA, PETROM, JV DEVELOPMENT, QUADRO ART, SAIGEM, KASA BAT, ANDREW’S HOUSE, MAXSTILE, GREEN PLAZA, CHATEAU D’AX, AGROFARM DK, VILA DESIGN.

Va invitam sa descoperiti in site-ul nostru cateva dintre proiectele la care am participat si va invitam in showroom-ul din Sibiu, Stefan cel Mare, nr. 152, pentru a descoperi materialele noastre, de la furnizori atent selectionati. Impreuna vom putea discuta despre proiectul dumneavoastra, alegand cele mai bune solutii. Pe baza serviciilor de design si consultanta oferite de catre noi veti putea vizualiza proiectul cu materialele alese, cu un buget corect stabilit si produse de top.

MATERIALELE NOASTRE provin de la furnizori din TOP 10 mondial in domeniul lor.

SERVICIILE NOASTRE cuprind toate etapele unei constructii, de la concept, arhitectura si design, la furnizarea si montarea materialelor.